Ankie

 

Onze allerliefste Ankie (13)  is op 5 februari 2010 overleden aan kanker. Ze had een glioblastoom tumor, dit is een hersentumor.

Ankie is op 19 januari 2009 gevallen. Ankie werd steeds zieker en had heel erg veel hoofdpijn en moest vaak overgeven. In de eerste instantie werd er gedacht dat ze een hersenschudding had. Alle klachten werden serieus genomen. Na een paar weken werden de klachten niet minder en er werden foto’s gemaakt om te kijken of ze misschien een schedelbreuk had. Op 6 maart 2009 is er een MRI gemaakt in het ziekenhuis van Bergen op Zoom. Hierop was gelijk te zien dat het mis was en we moesten gelijk door naar het Elizabeth ziekenhuis in Tilburg. Daar werd nog een extra MRI gemaakt en toen was alles duidelijk…….ons meisje heeft een hersentumor! Ankie werd die zelfde avond nog opgenomen in het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam.

Er volgen veel onderzoeken, operaties, chemobehandelingen, bestralingen en medicatie.

Vanaf dag 1 ben ik begonnen met mijn dagboek voor Marijn, onze zoon van 6 (is nu 16 jaar)

Hoe alles is verlopen heb ik beschreven in 9 dagboeken…..ik kies ervoor om mijn dagboekverhalen niet te delen. Desondanks respecteer ik vanzelfsprekend alle lotgenoten die daar wel voor kiezen.